Fasad

Fasad per Shpija Banesa ne GjilanPa marrë parasysh se qfare Objekti i madh apo i vogël ne kemi përvoje te madhe sa i përket Objektë Fasadës.
Ne përdorim Skele te kualitetit të parë për veshjen e Objektë Fasadës, dhe natyrisht edhe rrjetin për mbrojtjen e Objektit dhe gjërave për rreth, Kështu na ipët mundësia që të kryejmë punën me kualitet të lartë.

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top