Stampa

Fasad

Fasad per Shpija Banesa ne GjilanPa marrë parasysh se qfare Objekti i madh apo i vogël ne kemi përvoje te madhe sa i përket Objektë Fasadës.
Ne përdorim Skele te kualitetit të parë për veshjen e Objektë Fasadës, dhe natyrisht edhe rrjetin për mbrojtjen e Objektit dhe gjërave për rreth, Kështu na ipët mundësia që të kryejmë punën me kualitet të lartë.