RSS

Pamjet ne Foto janë nga disa dhoma në Motel VaXheNedi.

motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
motel
motel
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top