RSS

Foto nga Restaurant VaXheNeDi salla1. Këtu janë disa foto të realizuara ne sallën për Dasma.

Restaurant per Dasma Gjilan Foto 1
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 2
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 3
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 4
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 5
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 6
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 7
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 7
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 8
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 9
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 10
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 11
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 12
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 13
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 14
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 15
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 16
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 17
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 17
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 17
Restaurant per ...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top