RSS

Foto nga Restaurant VaXheNeDi salla1. Këtu janë disa foto të realizuara ne sallën për Dasma.

Restaurant per Dasma Gjilan Foto 18
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 19
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 20
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 21
Restaurant per ...
Detail Download
Restaurant per Dasma Gjilan Foto 22
Restaurant per ...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top