RSS

Këtu janë disa Foto të realizuara në Objektet gjatë rregullimit te Skeleve. Rregullimi i Skeleve mund te shikohet ne Objektet e ultë dhe të larta.

skele
skele
Detail Download
skele
skele
Detail Download
skele
skele
Detail Download
skele
skele
Detail Download
skele
skele
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top