Informacione rreth kontaktit

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni përmes Tel apo përmes Formularit, dhe ne do ju Kontaktojmë sa më shpejt. Ju Faleminderit.

VaXheNeDi
60000 Gjilan
Kosove
Tel: +377 44 118 142

Modul kontakti

Dergo nje email.Te tera fushat e shenuara me * jane te domosdoshme.

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top