Pizzeria VaXheNeDi
 
Restaurant Pizzeria ne GjilanNë Pizzerin VaXheNeDi mund ti shijoni shumicën e llojeve të Pizzave dhe Pastat e preferushme. Pizzeria ka një ambient tejet të përshtatshëm të cilën e bën edhe pamja e lokalit me një rregullim modern.
Lokali ka një sipërfaqe prej 170m2 dhe oborrin me një sipërfaqe prej 200m2. Mund te bëni edhe rezervime ne qoftë se keni ndërmend te thirrni miqtë tuaj ne një drek apo dark.
 
Orari i punës është prej orës 07:00 deri 23:00.

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top