Restaurant VaXheNeDi,
 
Restaurant për dasma ne GjilanJu ofron një ambient të mrekullueshëm për Bankete, Fejesa, Martesa, Synetllëk, Mbledhje, etj. Restauranti përmban dy Salla për Dasma me një sipërfaqe prej 700m2 me një kapacitet me 500 ulëse dhe ambiente të mrekullueshëm për te gjithë.
Rregullimin ose Pamjen e sallave në rast Rezervimi mund ta bëjmë me marrëveshje edhe sipas dëshirës tuaj.

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top