Slideshow

Montim te Skeleve ne Objekte të ndryshme. p.sh. Shtëpijave, Xhamijave, Kishave, Urave dhe Objekteve te larta deri ne 60m lartësi!

Ambient i mrekullueshëm për Bankete, Fejesa, Martesa, Synetllëk, Mbledhje, etj.
Me një kapacitet me 500 ulëse.

Ju përshëndesim dhe shpresojmë qe ne portalin ton te gjeni atë qe kërkoni. Na kontaktoni ne çoftë se keni nevojë për me shumë informacione rreth aktiviteteve tona apo keni ndonjë moskuptim. Na kontaktoni përmes tel qe te merrni një përgjigje sa me te shpejt.

Kontakt Informacionet

  • VaXheNeDi
    60000 Gjilan, Kosove
  • +377 44 118 142

Rreth Kompanisë

VaXheNeDi Kompani u themelua ne vitin 2001 ne Gjilan, Kosove. Aktivitetet e Kompanisë shtrihen ne Gjilan dhe rrethin. Aktivitetet tona janë: Skele me qira, kryerjen e Fasadave të objekteve te ndryshme, Restaurant për Dasma, Motel, Pizzeri.

Oferta Ekskluzive permes Email

Do ju informojmë permes Email për Ofertat Ekskluzive.

Scroll to top