Stampa
Një marrëveshje e sinqertë biznisi!

Ju përshëndesim dhe shpresojmë qe ne portalin ton te gjeni atë qe kërkoni. Na kontaktoni ne çoftë se keni nevojë për me shumë informacione rreth aktiviteteve tona apo keni ndonjë moskuptim. Na kontaktoni përmes tel qe te merrni një përgjigje sa me te shpejt.